<
Home » Wie zijn wij

Groenensteyn Crystal Lighting | Wie zijn wij

Groenensteyn Crystal Lighting is een familiebedrijf dat al 77 jaar actief is. In deze jaren is er enorm veel kennis en vakmanschap opgebouwd. Door deze ervaring is Groenensteyn Crystal Lighting een echte expert als het gaat om kristallen verlichting, specifiek in kroonluchters. Een kroonluchter is echt een mooie toevoeging aan een ruimte. Het brengt luxe, exclusiviteit en komt in vele varianten. 

Al 77 jaar ontwerpt Groenensetyn Crystal Lighting haar eigen kristallen kroonluchters. Het materiaal wordt uiterst zorgvuldig geselecteerd. Hierdoor wordt er alleen gewerkt met de hoogwaardigste Europese materialen. Dit resulteert in zeer goede en kwalitatieve lampen. Al de kroonluchters worden handgemaakt en gemaakt met het beste kristal: Swarovski Kristal. De lampen zijn 24 krt. verguld óf verchroomd/verzilverd en afgewerkt met een duurzame transparante laklaag. Zo is de verlichting niet alleen stijlvol, maar ook lang bestendig. Doordat alles in eigen beheer wordt gedaan hebben wij de beste prijsgarantie. 

Kies voor Groenensteyn Crystal Lighting voor de beste Europse materialen en voor de beste prijsgarantie! 

Maatwerk 

Naast de “standaard” modellen die verkrijgbaar zijn, kan Groenensteyn ook een kroonluchter volledig op maat maken. Alles wordt in eigen beheer gemaakt in het atelier in Woerdense Verlaat (Zuid-Holland). Door de opgedane kennis, ervaring en vakmanschap die de afgelopen jaren zijn opgebouwd, kunnen al jouw wensen vervuld worden op het gebied van verlichting. De kroonluchter kan bijvoorbeeld in een modern jasje worden gestoken, maar er kan ook een klassieke uitvoering worden geproduceerd. Het is maar net wat er mooi in jouw interieur past.

Ontwerpen

Wilt u iets speciaals? Naast maatwerk kan Groenensteyn speciaal voor u een ontwerp maken. U krijgt dan een unieke kroonluchter waar er maar 1 van is. Kom langs met uw ideeën en we helpen u graag. 

Beste prijsgarantie

Doordat wij alles in eigen beheer doen en al 77 jaar zaken doen wereldwijd kunnen wij de beste prijs garantie bieden. 

Kies voor Groenensteyn Crysral Lighting voor de beste Europse materialen inclusief Swarovski met de beste prijsgarantie en excellente service.

Kom vrijblijvend inspiratie opdoen in onze unieke showroom!

Geschiedenis

Groenensteyn Crystal Lighting is opgericht in 1943 in Den Haag. Tegenwoordig staan de tweede en derde generatie van de familie Arendse aan het roer. Het bedrijf de Haagsche Kunsthandel en zoals de naam al aangeeft verkocht zij schilderijen van oude meesters. Later verkochten zij ook religieuze artikelen en Saksisch Dresden Porselein.  De Haagsche Kunsthandel was vroeger al een begrip. Tegenwoordig richt het bedrijf zich vooral op kristallen kroonluchters met Swarovski-kristallen.  U kunt nog steeds langskomen voor een prachtig Saksisch Dresden porseleinen figuur van de Manufakturen  Plaue Schierholz, Scheibe Alsbach, Alteste Volkstedt, Sitzendorf, Klette, Dresden en Ritrisch en ook Saksisch kristal

+3800 Projecten

Wereldwijd hebben wij al 3800 projecten gedaan met onze kroonluchters. Bent u nieuwsgierig wat we allemaal hebben gemaakt? Bekijk hieronder onze projecten!