<
Home » contact » Bezoek onze Showroom

Bezoek onze showroom

Wilt u graag langskomen om inspiratie op te doen? Wij hebben een grote collectie kristallen kroonluchters in onze showroom. Door meer dan 150 modellen kunt u zich laten inspireren. Ook hebben wij de mogelijkheid om speciaal een kroonluchter voor u te ontwerpen. Heeft u een nieuw huis of bent u aan het verbouwen en heeft u hulp nodig wat u zou kunnen doen met uw verlichting? Wij adviseren u graag!

Benieuwd naar onze showoom of zoekt u verlichtingsadvies? Maak hieronder een afspraak en we zien u snel!

 

Contactformulier bezoek showroom

Bellen of e-mailen

Maak een afspraak met ons: 

Telefoon: +31  172409484  

E-mail: info@haagsche-kunsthandel.nl 

Foto's van onze showroom


Waar is onze Showroom?

Wij zijn alleen op afspraak geopend.

Nachtegaalspad 2

3651 LM Woerdense Verlaat

Nederland


Reviews van onze Showroom

"Een zeer warm welkom bij 'Groenensteyn Crystal Lighting' in de Woerdense Verlaat! Aanwezigheid van een showroom met een enorme diversiteit aan kristallen lampen. Er is alle mogelijkheid om in rust rond te kijken. Vakmanschap, familiebedrijf met een fantastische service!! Begeleiding totdat alles naar wens is. Wij zijn zeer tevreden".

 

 

Severine Heijen, The Netherlands

"Het welkom en de zeer goede en grote keuze bij de Groenensteyn Crystal Lighting is in deze tijd een verademing vergeleken bij andere zaken die wij hebben bezocht. Ook hebben de mensen van Groenensteyn ook echt verstand van zaken. Zeer tevreden en zeker niet voor het laatst geweest". 

 

 

 

Familie ten Bokkel, The Netherlands