<
Home » Projecten uitgelicht

Projecten uitgelicht

Kroonluchters in kasteel

Het klassieke kasteel uit de 18e eeuw verdient natuurlijk de bijpassende verlichting. De geplaatste kroonluchters zorgen mede voor de historische elementen die de opdrachtgevers graag wilden terug laten komen in hun woning.

Kristallen kroonluchter

Je kunt de kristallen kroonluchters nu bewonderen in een prachtige showroom net over de belgische grens. Er hangen verschillende soorten en maten, zodat je een goed beeld krijgt van de mogelijkheden voor kroonluchters.

Butler Academie

Een unieke school waar studenten worden opgeleid tot butler. De eer aan de Haagsche Kunsthandel om alles tot in detail in te richten.

Moderne kroonluchter

In Antwerpen is Grand Café de Rooden Hoed te vinden. Dit is het oudste horeca bedrijf van deze fantastische stad. De kroonluchters zijn de eyecatcher van dit restaurant en zijn afkomstig van de Haagsche kunsthandel.

Kristallen kroonluchter

De gerenoveerde boerderij is versierd met verschillende kroonluchters met Swarovski kristallen. Deze prachtige eyecatchers zijn ontworpen en gelevert door Haagsche Kunsthandel.

Exclusieve kroonluchter

De haagsche kunsthandel heeft ook hier weer prachtige kroonluchters ontworpen. Deze exclusieve eyecatchers hangen in de herenzaak verdi en stelen de show.

Kroonluchter

Het best bewaarde element van dit prachtige pand is toch wel de kroonluchter, geleverd door de Haagsche Kunsthandel.

Exclusieve kroonluchter

Twee ruimtes van deze exclusieve villa zijn in het bijzonder aangekleed met een exclusieve kroonluchter van de Haagsche Kunsthandel.

Kristallen kroonluchter

In dit project is er gekozen voor een Maria Theresia kroonluchter in de hal en een Hermitage kroonluchter voor in de eetkamer.

Villa aan het water

Deze woning is de thuisbasis van de eigenaresse van Groenesteyn Crystal Lighting, bekend om de exclusieve kroonluchters van kristal.

Klassieke verlichting

In een villa als deze is een exclusieve kroonluchter dan ook een parel aan het plafond. Deze bewoners hebben gekozen voor een klassieke verlichting van de Haagsche Kunsthandel. Deze lamp is werkelijk het resultaat van ultieme creativiteit met het mooiste materiaal dat er is: kristal van Swarovski.

Kroonluchter met klasse

Onder de stimulerende leiding van Ton is het bedrijf verder uitgegroeid tot een gerenommeerde leverancier en bekend specialist in exclusief design kristallen kroonluchter en verlichting met Swarovski kristal. De Haagsche Kunsthandel staat inmiddels wereldwijd bekend om hun productinnovatie, design, technisch vakmanschap en kwaliteit.