<
Groenenesteyn Lighting

Onze collectie kroonluchters

Al 77 jaar maken wij in eigen beheer kristallen kroonluchters. In de loop der jaren hebben wij een unieke en gigantische collectie opgebouwd van kroonluchters modern, antiek, klassiek, zilver, goud en zijn zelfs mogelijk in een kleur zoals zwart. In onze showroom hebben we een enorme collectie kristallen kroonluchters waar u welkom bent om inspiratie op te doen. Graag eerst even bellen of we er zijn op (+31) 0172-409484. 

Benieuwd wat we allemaal voor spectaculairs maken? Bekijk onze collectie kroonluchters. 


Benieuwd naar onze projecten?

In de loop der jaren hebben wij wereldwijd meer dan 3800 projecten gerealiseerd met onze kristallen kroonluchters. Hieronder ziet u een kleine greep van deze projecten


Kroonluchter schoonmaak & restauratie 

 

Wij hebben een schoonmaak & restauratie service voor iedereen. Losse onderdelen verkopen wij alleen aan onze huidige klanten. 


Onze Showroom | Een droom voor elke kroonluchter liefhebber

Laat u inspireren in onze showroom waar we meer dan 150 soorten exclusieve kroonluchters met Swarovski kristal hebben hangen!  Klanten die voor het eerst bij ons komen zijn altijd verrast over de omvang en diversiteit van onze collectie. Bent u ook benieuwd? Maak hieronder een afspraak en bezoek onze unieke Showroom vol kroonluchterinspiratie!


Reviews van onze Showroom

"Een zeer warm welkom bij 'Groenensteyn Crystal Lighting' in de Woerdense Verlaat! Aanwezigheid van een showroom met een enorme diversiteit aan kristallen lampen. Er is alle mogelijkheid om in rust rond te kijken. Vakmanschap, familiebedrijf met een fantastische service!! Begeleiding totdat alles naar wens is. Wij zijn zeer tevreden".

Severine Heijen, The Netherlands

"Groenensteyn is een familiebedrijf en dit ervaar je meteen bij binnenkomst door het warme onthaal van de familie. Achter de landelijke woonboerderij bevindt zich de showroom. Je wordt gelijk overrompeld door alle prachtige kroonluchters die in de showroom hangen. Wat een collectie en zeker voor ieder wat wils! Wij waren opzoek naar iets unieks en dit kon de familie ook maken. Zeer creatief en kundig zijn ze! Ontzettend blij met de prachtige creatie met kristal, die speciaal voor ons is gemaakt!"

Anne Vermue , The Netherlands

"Het welkom en de zeer goede en grote keuze bij de Groenensteyn Crystal Lighting is in deze tijd een verademing vergeleken bij andere zaken die wij hebben bezocht. Ook hebben de mensen van Groenensteyn ook echt verstand van zaken. Zeer tevreden en zeker niet voor het laatst geweest". 

Familie ten Bokkel, The Netherlands


Meer over ons | Al 77 jaar kroonluchters 

Swarovski kristal

Maatwerk

77 jaar ervaring

Scherpste prijs

Groenensteyn Crystal Lighting is een familiebedrijf dat al 77 jaar actief is. In deze jaren is er enorm veel kennis en vakmanschap opgebouwd. Door deze ervaring is Groenensteyn een echte expert als het gaat om kristallen verlichting, specifiek in kroonluchters. Een kroonluchter is echt een fantastische toevoeging aan een ruimte. Het brengt luxe, exclusiviteit en komt in vele varianten. 

Sinds 1943 ontwerpt de Haagsche Kunsthandel haar eigen kristallen kroonluchters. Deze verlichting wordt uitgebracht onder de merknaam Groenensteyn Crystal Lighting. Het materiaal wordt uiterst zorgvuldig geselecteerd. Hierdoor wordt er alleen gewerkt met de hoogwaardigste Europese materialen. Dit resulteert in zeer goede en kwalitatieve lampen. Al de kroonluchters worden handgemaakt en gemaakt met het beste kristal: Swarovski Kristal. De lampen zijn 24 krt. verguld óf verchroomd/verzilverd en afgewerkt met een duurzame transparante laklaag. Zo is de verlichting niet alleen stijlvol, maar ook lang bestendig.

Naast de “standaard” modellen die verkrijgbaar zijn, kan de Kunsthandel ook een kroonluchter volledig op maat maken. Alles wordt in eigen beheer gemaakt in het atelier in Woerdense Verlaat bij Utrecht. Door de opgedane kennis, ervaring en vakmanschap die de afgelopen jaren zijn opgebouwd, kunnen al jouw wensen vervult worden op het gebied van verlichting. De kroonluchter kan bijvoorbeeld in een modern jasje worden gestoken, maar er kan ook een klassieke uitvoering worden geproduceerd. Het is maar net wat er mooi in jouw interieur past.